Suus

Ik, Susan Hoogendorp, ben mede eigenaar van de zorgboerderij en woon met mijn vriend in Lage Mierde. Ik ben opgegroeid in Zwolle en ná 7 jaar in de USA te hebben gewoond uiteindelijk gesetteld in het Brabantse land. Ik heb 2 volwassen kids, waarvan m’n oudste zoon Peter ook bij ons werkt. Van jongs af aan zijn paarden een belangrijk onderdeel van m’n leven geweest en ben ik als gediplomeerd paardrij instructeur lange tijd werkzaam geweest bij een manege. Ik heb mijn kennis en vaardigheden uitgebreid met een opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut en EquiTherapeut en daardoor de balans gevonden tussen werken met dieren en de hulpverlening voor kinderen en jong volwassenen.
Ik vind het fijn om buiten te zijn en zoek dan ook vaak de natuur op voor wandelingen met de hond, paardrijden, mennen en ik word blij van lezen, schilderen, Ibiza en netwerken.
Anton en ik hebben elkaar leren kennen bij de opleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut en in 2016 werd de zorgboerderij gestart.
Het Indigo Paard is dan ook ontstaan vanuit de wens van ons om onze kennis op energetisch, therapeutisch en hippisch gebied te bundelen.Peter

Ik ben Peter Hoogendorp en woon samen met mijn vriendin en 2 katten in Lage Mierde. Ná enige jaren opleiding en werken in het bedrijfsleven ben ik in aanraking gekomen met het werken binnen de jongeren hulpverlening en begonnen op de zorgboerderij. Ik sta positief in het leven en het geeft me veel voldoening en energie als ik onze cliënten een fijne ontspannen dag kan bieden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn metaaldetector te gaan speuren en leuke dingen te ondernemen met mijn vriendin. (en knuffelen met onze katten natuurlijk).